Sport när allvaret tar över

Nu är vi igång igen med bloggen tanken är att vi ska kunna klättra upp för det där berget i sommar. För att göra det krävs förberedelser och det är då allvaret över. Rätt jacka ska bli rätt utrustning. Att bestiga berg är både fysiskt och mentalt jobbigt! Vill börja med att rekommendera ett nytt ställe här på nätet www.sport-butiken.se deras tanke är att sammanställa alla butiken på ett ställe.

Jacka från www.sport-butiken.se

 

De har samlat på sig flera olika sorters kategorier med inriktning på sport och på att synas som en samlad prisjämförelsesajt. Det är också här jag hittar mina nya kläder när jag inte är ute och ränner i löparspåren. Flera av mina vänner har använt deras kunskpa för att kunna klä sig bättre ute i spåren.

Tillbaka till bergsbestigningen, min kille och jag har tänkt att vi ska klara av att göra Kebenekaise på ungefär två till tre dagar. Men innan dess måste vi se till att få mer material och fler rundor i löparspåret. Stigningen är väldigt brant och det blir ofta lite problem om du inte har tränat innan. Våra glada vänner kom till de första base-campet och redan där fick de stanna då deras vandringskängor var helt kassa.

För att slippa sådan fadäser så har jag gått igenom flera varv med min personiga tränare. Min kille har sett till att jag har fullt med utrusting som klara av både väder och vind.

Ska vi bestiga ett berg ska vi göra det på riktigt. Ett mål vi har är också att springa vättern rundan men då är det kanske bättre om vi tar hand om våra husdjur den här gången. Förra gången sprang de med vid sidan av cykeln. Här kan jag förresten tipsa om www.djurmatsbutiken.se vi köper allt vårt djurfoder på den sidan för annars blir det aldrig till räckligt med pengar över. Det är där vi sparar in så att vi kan göra alla essa roliga aktiviteter!