Detox te

Har du också gått att tänka på att minska i vikt och kanske till och med börja drick detox te. Det är många som väljer att titta åt detta håll då detox te helt håller på att ta över själva viktminskningsbiten av alla de olika preparaten som finns. Du hör mycket om att avgifta kroppen som en sann natur männsika. Det är lite av en kontrovers i veggievärlden huruvida det faktiska drickande av detoxerande tea avlägsnar gifter ur kroppen på ett fysiskt sätt. Från djupa koppar säger vissa människor att detox te är det perfekta sättet att frigöra din kropp från en myriad av dagliga toxiner eftersom det stimulerar matsmältnings- och reningsorganen med massage och ökat blodflöde.

Fungerar detox te?

Domen är fortfarande ute om denna teori är sant eller inte, men yogier älskar också produkter som hävdar att detox te avlivas försiktigt och naturligt. Jag har hört bra saker om Detox Te, och jag tänkte att jag skulle ge det ett ett försöka att berätta litet om den gången jag testade. Tanken var att även om det inte fungerade, skulle jag i alla fall inte skada något.

Vad vi gillar med detox

Teet har en myriad av växtbaserade ingredienser. Det hjälper kroppens filtreringsorgan (nämligen lever och njurar) att spola ut toxiner och föroreningar som byggs upp i kroppen.
Att främja ett bra blodflödet är en viktig aspekt för att dina organ ska fungera korrekt.Få dig att känna dig lättare, friskare och renare

Vad vi inte gillade med detox

Detox teer har ofta sin egna unika smak. Den är väldigt växtbaserad och stark. Lite upprörd mage är den vanligast rapporterade bieffekten. Ingenting tros påverka blodets förmåga att koagulera.
Det finns inget konkret bevis på att detox te faktiskt arbetar för att fullständigt avgifta kroppen.

Sammanfattning om detox te

För att göra en lång historia kort kan Detox te få dig att känna dig lättare, friskare och renare, men det kan helt enkelt bero på att din kropp gör sig av med överflödigt vatten och dina tarmar töms oftare och snabbare av örterna.

Det finns inget konkret bevis på att detox te faktiskt arbetar för att fullständigt avgifta kroppen. Har du inte har några dietallergier eller redan existerande hälsotillstånd kommer det värsta som händer att du får en extra bra leverfunktion och njure som presterar bättre än vanligt.

Så vilka är detta som tillverkar detox te och vad handlar det om? Första tillverkningen av detox te var 1969 och företaget har specialiserat sig på friska teer som säljs i de flesta livsmedelsbutiker och / eller hälsokostaffärer. De är stolta över att använda naturliga och ekologiska ingredienser i deras te för att bli den hälsosammaste produkten. Hälsa med hjälp av detox te är extremt populär i östra kulturer, och Yogi-företaget följer med hälsoprinciper när de gör sina produkter. Oavsett om du letar efter ett sött te eller något jordartat och ört, använder Yogi över 100 örter och botaniska produkter från hela världen.

Detox Te funktionen

Vad handlar det här om? Hur detoxifieras din kropp, och fungerar det faktiskt att bli av med gifterna? Låt oss undersöka!

Ingredienser
Teet har en myriad av växtbaserade ingredienser, som alla är utformade för att hjälpa kroppens filterorgan (nämligen lever och njurar) spola ut kroppens uppbyggda toxiner och föroreningar.
De flesta örterna i detta te har använts i århundraden i detoxifierande syften och medicin. Maskrosor och citronmeliss hjälper till att stödja leverns hälsa, och enbär förbättrar njurarnas funktion. De vanligaste detox teerna använder en blandning av tre örter(svartpeppar, ingefära och långpeppar) för att stödja blodflödet. Det är en viktig aspekt för att dina organ ska fungera ordentligt, och detta är en huvudkomponent i de flesta detox teerna.

Anvisningar
Det finns anvisningar för hur detta te skall drickas. På grund av antalet örter i teet rekommenderas det inte att du dricker det flera gånger om dagen. I stället säger tillverkarna att det är säkert att konsumera en till tre koppar per dag i upp till 30 dagar. Om du vill fortsätta att dricka det, rekommenderas att du slutar dricka teet i en vecka innan du fortsätter ditt dagliga belopp.

Bieffekter

Det finns några svaga biverkningar som rapporterats av konsumenterna. Arge mage är den vanligast rapporterade bieffekten. Detta inkluderar diarré, magbesvär, böjning och lite mild halsbränna.
Ingefära är tänkt att påverka ditt blods förmåga att koagulera, så om du har en blödningsstörning, alternativt känslig för bloproppar, prata med din läkare innan du dricker teet.

Allergibekymmer

Undvik denna produkt om du är allergisk mot ragweed, tusenskönor, kamille, jod, vinrör eller guldblommor.

Smaken
Självfallet är smaken en av de största farhågorna du får med detta te. Recensioner är blandade online om hur drickbart detta te är. Jag älskar te med smak, och den här har verkligen sin egna unik smak.

Det är väldigt växtbaserat och starkt, och det tog mig lite koppar för att vänja sig på smaken. Även efter att ha vänt sig på smaken, betyder det inte att jag lärde mig att njuta av det, och andra online recensioner stämmer överens med min åsikt om smaken. Jag kan inte säga att jag någonsin kommer att lära mig att tycka om smaken av detta te.

Bedömningen: Verkar det faktiskt?

Det finns inga magiska botemedel, all mat eller dryck som fungerar för att rensa din kropp av toxiner eller överflödigt fett. Avgiftning av din kropp är egentligen en vanlig kombination av dehydratisering, god näring och mycket träning. De flesta som hävdar att drickande av detox te gör så att ingredienserna fungerar som både ett diuretikum och ett laxerande medel, vilket gör att du känner dig lättare och ibland visar resultat på skalan. När det gäller laxerande effekten är dessa resultat självklara. Det finns emellertid en stor skillnad mellan avgiftning och förlorande av sin vikt i vatten. Ett flertal personer har rapporterat att de förlorat mycket vikt i vatten och att de senare gått upp samma, dock så ska det sägas att dessa personer var gravt överviktiga. För det hade inte varit möjligt att ta på sig lika mycket fett och vatten om det inte varit så att den ursprungliga kroppsmassan var på över 95kg.detox te